ΚΗΠΟΙ // ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ // ΓΗ & ΦΥΣΗ

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

RECYCLE: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ

Χριστούγεννα έχω λίγη περισσότερη όρεξη κ πάντα βρίσκω χρόνο για κατασκευές κ στολισμό!
λεπτομέριες της κατασκευής

Έτσι συνδύασα το γιορτινό πνεύμα με την ανακύκλωση. Τι έφτιαξα; Ενα
χριστουγεννιάτικο δέντρο!


Τι χρειάστηκα:
1. Πιστόλι σιλικόνης
2. Ρολάκια από ταμειακή μηχανή
3. Κορδέλες χρωματιστές
4. Στρας
5. Κέφι



Αφού έκανα νοητά το σχήμα του δέντρου, κόλλησα τα ρολάκια μεταξύ τους σε ομάδες με το πιστόλι σιλικόνης. Έπειτα  κόλλησα τις ομάδες μία μία μεταξύ τους για να δώσω το συνολικό σχήμα.






Αφού το έστησα όρθιο ήρθε η στιγμή του καλλωπισμού! Διάλεξα κορδέλες σε διάφορες διαστάσεις κ υφές. Τα χρώματα ήταν έντονα κ χαρούμενα. Στη βάση του δέντρου έβαλα δαντέλα με δυο πέρλες κ αντί για μπάλες ή αλλα βαριά διακοσμητικά τοποθέτησα στρας.
δώστε προσοχή στην δαντέλα!

Πολύ σημαντικό είναι στις ενώσεις να μπαίνει αρκετή σιλικόνη για να ενισχυθεί η στήριξη. Επίσης στο κέντρο της κατασκευής καλό θα είναι να βάλετε κ αντιστήριξη. Εγώ έβαλα κάτω απο την κορυφή δύο έξτρα ρολάκια κ έχει μεγαλύτερη σταθερότητα.

Με ρώτησε μια φίλη πού βρήκα τα ρολάκια...Τα μάζευαν επι ένα χρόνο στο εστιατόριο mama's taper! Οπότε καταλαβαίνετε οτι η ανακύκλωση καμιά φορά θέλει οργάνωση και υπομονή. Όσο για τις κορδέλες, και αυτές είναι παρακαταθήκη απο δώρα, μπουμπουνιέρες (Χρύσα, η δαντέλα και οι πέρλες είναι από την δικιά σου μπομπονιέρα) και ότι άλλο βρεθεί μπροστά μου! Τα στρας είναι από ένα παλιό τζήν!

Μην πετάτε τίποτα λοιπόν.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας λοιπόν!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© garden for zoey , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena